Pàgines

diumenge, 30 de maig del 2010

Sons del Quadern - Barcelona

Sons BCN
Sons del Quadern - Barcelona, el meu mapa sonor de la ciutat, està actualitzat (61 sons).

Feia mesos que ho necessitava, pobret. La veritat és que he quedat desencantat dels mapes sonors. A part d'algunes excepcions, són farragosos i poc interessants. Fa molta mandra de buscar-hi com sona aquell lloc o l'altre. El meu mapa tampoc s'escapa d'aquest veredicte.

És per això que ara hi ha una segona pàgina (molt senzilla i gens espectacular!) amb accés a tots els sons sense necessitat de mapa. Quan trobi una manera de lligar-ho millor, i no necessiti programadors especialitzats, ho faré. Paraula. Mentrestant, seguim (aquest és el post 1001!).

3 comentaris:

David Cas ha dit...

Hola,
l'usabilitat d'una pàgina condiciona que la gent si quedi o no, i més si són sons.
Jo encara m'estic barallant amb el tema dels mapes per col.locar els diferents llocs acústics interessants.
Felicitats pels 1001 posts. Un nombre així només s'aconsegueix amb constància i siguen un gran coneixedor del que s'escriu.
Salut.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Gràcies, David. Tens raó en que tot depèn de l'usabilitat (user friendly) de la pàgina. Però tot plegat costa!

Jo intento mantenir un perfil discret i unes pàgines que pugui modificar personalment; per tant, són senzilles i segurament (per a la majoria del personal) avorrides. Però no m'inquieta massa...

Vas avançant amb els teus mapes?

Salut.

David Cas ha dit...

Ara fa poc he canviat he actualitzat el sistema i em permet fer moltes més coses. Tinc més ventall de possibilitats amb els mapes, però ara és una qüestió de temps, que cada cop en tinc una mica menys.
Però tot és farà, sinó avui demà.

Salut.