Pàgines

dimecres, 4 de juliol del 2007

Troballes

Més llocs de gent de cinema:
  • Life Below the Line, una tècnic de so directe (location sound) de Nova York va encetar un blog, anònimament, fa dos anys, per comentar la seva feina.
  • Sync Sound Cinema, un altre tècnic de so directe, de Porland, Oberon.
  • Film Sound Daily, un blog nou de trinca, on mostra, amb fotos i entrevistes, els darrers films acabats de sortir d'aquests estudis de post-producció plens de glamour que hi ha per aquests mons de déu.
Petites troballes que carreguen de carburant els dipòsits de la curiositat i del neguit (positiu) de treballar en el món del cinema.

Apa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Més coses per poder aprendre. Molt interesants aquestes pàgines, sobretot les dues del tècnics de directe, apasionant mòn, llàstima que al nostre pais no esta molt treballada.... es mereixen una pelicula sobre la seva feina.

Jo et deixo la pàgina del estudi que te Luc Besson a França (http://www.digitalfactory.fr/)crec que tenen la Euphonix System 5 més gran del mòn, realment impresionant, a més veient la sala es veu que tenen de tot¡¡¡¡¡.

Una salutació y bones vacances, que si no han arribat segur que falta poc.

Alex

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Gràcies per l'enllaç. El senyor Besson se'ls gasta. És d'agrair. Abans tenia una SONY OXFORD, amb la que François Groult va mesclar JEANNE D'ARC. I va rebre el segon Cèsar per millor so.

Igualment (per a tothom i quan toqui), bones vacances.

Salut