Pàgines

divendres, 9 de novembre del 2007

Textos: Guillem Simó

No diguis mai: "faré". No barregis les bones intencions amb la virtut, no confonguis la borratxera amb la ressaca, els mots amb els fets. No decideixis actuar: actua directament (o no actuïs). Mentrestant, la música, l'art, en complicitat amb la natura, et farà companyia, i els lapses del dubte seran, tanmateix, els més plens. [...]
En aquesta part del món. Dietaris, 1974-2003. Guillem Simó. El Gall Editor. Pollença, 2005 (pàgina 52). (La negreta és meva)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, acabo de descubrir aquest blog i em sembla molt bo, amb molta informació interessant i molt ben documentat. Tant per la banda de l'acústica com la musical. Et felicito.

Tot el poc temps que tinc per anar llegint altres blogs, em declaro fervent seguidor d'aquest blog. I anirè escoltant els teus arxius sonors.

Una abraçada.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Molt agraït pel comentari.

Miraré de seguir estant a l'altura de les expectatives creades.

Salut!

Ricard

Anònim ha dit...

No volia crear pressió, :)
Aprofito per a presentar-te la meva web.
http://acusticaweb.com
On tracto temes d'acústica, bàsicament curiositats i una mica de teoria, ja que entrar a explicar les coses amb fórmules matemàtiques la gent s'espanta.

Salut.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

He visitat el vostre web i l'he trobat magnífic: molt ben fet, clar, ordenat i ric en continguts.

Felicitats!

Sisplau, si en algun dels meus posts (o notes) hi veieu alguna incorrecció tècnicament escandalosa, no dubteu a dir-m'ho. Us estaré agraït.

Salut!

Ricard Casals

Anònim ha dit...

He llegit alguns dels teus posts, no tinc tot el temps que voldria, i trobo que estan molt bé i documentats. Algún d'ells potser el traduiré i el publicaré al meu blog, llógicament posant el teu link.

Ja tu faré saber.

Per cert, aquest divendres hi ha al Cosmocaixa una xerrada excel.lent sobre música i neurociencia. Ve l'especialista més important, el Robert Zatorre i un seguit de gent que no conec però te molt bona pinta. Jo hi vaig tot i que entrar a Barcelona a les 9:00 del matí serà criminal.

Una abraçada.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Caram, xerrades i concerts durant tot el divendres! Hauràs de prendre bona nota i passar els apunts...

Salut i bon divendres!

Ricard

Anònim ha dit...

M'agradaria saber el núm. de la pàgina d'on dius que has tret la citació. Aquesta escriptura no em sembla d'en Guillem Simó.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

el text és el darrer paràgraf de la pàgina 52(En aquesta part del món. Dietaris, 1974-2003. Guillem Simó. El Gall Editor. Pollença, 2005)

Salut.