Pàgines

dilluns, 13 de febrer de 2006

Espais Sonors: carrer de Sant Camil

carrer de Sant Camil

La foto mostra el carrer de la Mare de Déu dels Reis (viaducte de Vallcarca) convertint-se en Sant Camil, un carreró estret que fa baixada i està pavimentat amb dos tipus de llambordes.

Quan hi baixen els cotxes, el contacte dels pneumàtics sobre les llambordes ressona i produeix una remor curiosa (472 KB, mp3 estèreo).

4 comentaris:

Tina Vallès ha dit...

Abans d'anar a viure al Raval, vaig viure tres anys a Vallcarca, molt a prop d'aquest carrer. Amb la foto m'has fet venir ganes de tornar-hi. Era molt agradable passejar pels volts del pont en diumenge.

Ricard ha dit...

Vaig anar a gravar la campana de la parròquia de Sant Jordi (que ja posaré més endavant, per no empatxar). Després vaig escoltar el pavimentat de la plaça de Mons i vaig acabar esperant els cotxes que baixessin pel carrer de Sant Camil. Quin munt de carrerons, pujades i baixades!

Tina Vallès ha dit...

Sí, a Vallcarca t'hi estalvies el gimnàs, cada sortida és un reforç per a les cames i un descans per als pulmons. El cert és que aquest aspecte del barri el trobo força a faltar, al Raval. Aquest i el seu silenci especial.

Ricard Camprodon ha dit...

És el meu barri. Quin munt de pujades i baixades i quantes vegades he passat per sobre aquestes llambordes fixant-me bé en no caure amb la moto! Però fa un cert efecte veure un carrer que no han arreglat desde qui sap quant temps. I al final, davant l'escola hi queda un dels pocs passatges i crec que l'únic carrer de Barcelona que no ha estat asfaltat mai!