Pàgines

dissabte, 21 d’octubre del 2006

Sortir a gravar sons

En gravar s’aprèn a escoltar.

Sigui per una cosa o una altra, sortir a gravar és com anar a pescar: cal saber esperar, amb paciència. També és una cacera: cal conèixer els llocs, saber camuflar-se. Preguntar i prendre notes. Estar a punt per l'imprevist: de vegades pesques allò que no t’esperaves.

Potser del que es tracta és de no esperar res d’especial...

No importa tant l’equip amb el que un grava, sinó el gravar. La pitjor gravació és la que no s’ha arribat a fer. Cal sortir a gravar ara, avui. No esperar a demà. Bé, gravar demà, també...
Aquestes ratlles formen part de l'article escrit per al web de música de la Carme Miró. Aquesta web és un lloc on s'hi han aplegat, ben ordenats i disposats, articles sobre música, activitats pedagògiques, suggeriments, material per l'educació musical i tot de recursos sobre música.

Algunes idees i consells per a sortir a gravar sons (un títol no especialment curt, és cert), també es pot trobar al recull de documentació (en format pdf) d'aquest quadern.

Diuen que de mica en mica s'omple la pica...

2 comentaris:

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Ja ho veus: anar fent i, de tant en tant, afinem i l'encertem una mica. Res més.

Salut

Anònim ha dit...

Molt bo el text. Clar i molt pedagògic. També m'ha agradat descobrir el teu blog, enhorabona. Veig que hi ha força teca. Espero anar llegint-lo amb temps.
Hi trobo a faltar (o potser soc jo que no el trobo) un servei de subscripció RSS.