Pàgines

dijous, 29 de març del 2007

Blogs de gent de cinema (1)

The music of sound és el blog de Tim Prebble, home de so, música i cinema, supervisor del muntatge sonor i dissenyador de so, resident a Miramar, Wellington, Nova Zelanda.

Substation Sound Design és el seu propi estudi on crea i prepara els so de les pel·lícules, com Bridge to Terabithia, que després mesclarà a estudis com Park Road Post, el fantàstic complex de postproducció creat per Peter Jackson per a la seva trilogia El senyor dels anells.

És emocionant trobar, de tant en tant, aquests blogs. No n'hi ha gaires, però m'hi esforçaré.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bon Blog aquest de Tim Prebble, m´ha recordat en alguns punts a una conversa que vaig poder tenir amb Sergio Diaz, un dels responsables de So amb Martin Hernandez de Guillermo del Toro, en una visita per grabar uns ADR´s de la seva última pelicula, que em quedara grabada per el profit que vaig poder treure. Jo et deixo un altre página, no se si la coneixeras, es tracta de la Web de Harris Grant associates, un dels millors estudis de diseny acústic(http://www.harrisgrant.com/home.html.
Una página on poder veure algunes de les millors sales de gravació y mescla del món i on es pot veure sales de Hit Factory dissenyades per ells o el magnífic estudi de Peter Gabriel (Real World). Amb aquesta sala segur que Peter Gabriel pot mesclar, més clar.

Una salutació.

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Mil gràcies!

Puc preguntar, si ets en el món del cinema, en quina "branca" estàs?

Salut!

Anònim ha dit...

Hola Ricard, en un estudi de doblatge de Barcelona també, en el departament de cinema y supervisió de màquines.

103 salutacions.

Anònim ha dit...

Hola,

Em dic Montse i us voldria fer una pregunta. Sabeu l'autor i el títol de la cançó que surt als títols de crèdit finals de la pel.lícula de Wayne Wang A thousand years of good prayers?

Moltíssimes gràcies,

Montse

Ricard Casals Alexandri ha dit...

Montse,

Em sap greu, però ho desconec del tot. Però estic segur que no et serà difícil trobar-ho. Has preguntat en alguna botiga especialitzada en discos i música?

Molta sort!

Ricard