Pàgines

diumenge, 7 de setembre del 2008

Innisfree, per fi!

imatge del final d'Innisfree
Això sí que és un bon retorn! Després de les vacances m'he trobat sobre la taula el magnífic pack de 4 DVDs (1, 2, 3) de José Luis Guerin, amb:
Durant el mes d'abril passat vaig ajudar en la recuperació i restauració del so d'INNISFREE. És un del títols dels que estic més content d'haver pogut participar-hi. Tant ara, en la seva reedició en DVD; com abans, a principis de 1990, durant les mescles de so.

No és cap mescla espectacular amb sis canals digitals, ni és una super mescla estèreo. És una mescla monoaural (un sol canal central de so en el cinema) feta amb mitjans tècnics escassos i durant dos mesos i mig, degut als canvis que contínuament afectaven al muntatge, tant d'imatge com de so.

Sabia que INNISFREE seria un film especial, i vaig voler sortir als crèdits d'una manera especial, com a R.C. Alexandri. Ara sóc feliç que es pugui tornar a escoltar bé la feina que tots vam fer, fa 18 anys. Per fi!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ricard. Moltes de les fotografies del pack son de l'Alex Gaultier, director de fotografia d'"En construcción". També ha fet la fotografia d'"Aguaviva" d'Ariadna Pujol, no se si l'has vist...

Natàlia

Ricard Casals Alexandri ha dit...

No he vist "Aguaviva". Però Alex Gaultier sembla un bon fotògraf.

Salut

Ricard